به گفته وي از سالهاي گذشته روند مرمتي اين مجموعه آغاز شده و با توجه به اينکه حمام و مسجد مهرآباد هر دو در اختيار مردم و بازديدکنندگان است، مرمت آنها شکل ويژه و مخصوصي به خود گرفته است.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خصوص فعاليتهاي صورت گرفته در اين مجموعه گفت: حمام مهرآباد اکنون به گنجينه مردم شناسي جنوب سهند تبديل شده و همه ساله بازديدکنندگان فراواني دارد.
وي افزود: حمام مهرآباد از بخشهاي مختلف و کامل يک مجموعه حمام قديمي تشکيل شده و به دليل وجود تزيينات، ارزش زيادي براي محققان دارد.
به گفته محمدي، مسجد مهرآباد که با دارا بودن ستونهاي چوبي که ويژگي منحصر به فرد اين مجموعه هستند، مورد توجه پژوهشگران و علاقمندان به آثار تاريخي است، تا کنون چندين پروژه مرمتي را تجربه کرده است و اکنون نيز به همت مرمتگران اين اداره کل، در حال استحکام بخشي و مرمت است.
دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي از انجام اقدامات مرمتي در مجموعه حاج فتح الله بناب نيز خبر داد و گفت: شهرستان بناب داراي سازههاي ارزشمندي است و تمام توان خود را براي حفظ و معرفي آنها به کار خواهيم بست.
111/
انتهای پیام/